SF.jpg

Smertefri Fødsel Anja Bay Metoden

Jeg underviser i Smertefri Fødsel, som er gennemtestet fødselsforberedelse, der gør dig i stand til at håndtere smerte og panik, når veerne er aller mest intensive. Metoden er udviklet af Anja Bay, der er indehaver og stifter af Smertefri Fødsel i København, hvor mere end 20.000 har forberedt sig på fødslen.

Smertefri Fødsel er til dig, der vil have helt konkrete, nemme og lavpraktiske redskaber, du kan bruge under fødslen. Du lærer at kontrollere smerten, istedet for den kontrollerer dig, og du vil vide, hvad du skal gøre, hvis du går i panik undervejs.

Ingen ved, hvordan din fødsel bliver. Måske tager det 4 timer, måske tager det 44 timer. Måske føder du uden smertelindring, måske har du brug for al den smertelindring, der findes på en fødestue (og det er HELT okay!). Måske glider baby ubesværet ned gennem bækkenet, måske står den skævt. Måske går fødslen helt ukompliceret, måske ender det i akut kejsersnit.
Det eneste, du kan vide med sikkerhed, er, at du får åbningsveer, og du får presseveer. På kurset lærer du, hvordan du håndterer de veer, hvad du gør, når fødslen bliver kompliceret, hvordan din partner kan hjælpe dig og alt andet, du har brug for at vide inden den store dag.

Mit mål er, at du får den bedst mulige fødselsoplevelse. Jeg vil klæde dig på, så du føler dig i kontrol hele vejen gennem fødslen, uanset hvad der sker. Selv hvis din fødsel ender med at blive højkompliceret, så er mit mål med kurset, at du bagefter ser tilbage på fødslen som en rigtig god oplevelse, fordi du følte dig forberedt og vidste, hvad du kunne gøre undervejs.