Du var behagelig og enormt sikker i din viden. Det var rart, at du ikke prædikede en bestemt slags “rigtig” fødsel, men at du hjalp os til at finde ud af, hvordan fødslen kan blive rigtig for os, uanset hvordan den måtte forløbe, og hvilke indgreb vi måtte vælge til og fra.
— Lotte Sørensen & Søren Nielsen, Bootcamp for par

Vi vil helt bestemt anbefale kurset til andre. Det overraskede os, hvor ukompliceret øvelserne og teorien var. Noget der for os er positivt – det betyder, at vi ikke skal stresse over en kompliceret teori eller teknikker, når det går igang.
— Sarah Nissen og Omer Hanif, Bootcamp for par

Kurset har været rigtig godt, lærerigt og ikke mindst hyggeligt. Jeg føler mig meget bedre rustet til hele fødselsforløbet og har fået nogle redskaber, jeg kan tage med mig, som giver mig ro.
— Stephanie Lundborg Axt, Grundkursus

Maria har stor viden om fødslen, hun er god til at forklare og lære fra sig, og så er hun rolig og oprigtig. Der var heller ikke noget irrelevant viden eller snak, hvilket jeg godt kan lide.
— Trine Lyndberg Schönherr, Grundkursus

Bootcampen var enormt givende. Før kurset føltes fødslen som noget meget abstrakt og skræmmende. Efter bootcampen følte jeg mig begejstret og empowered og samtidig også meget mere afslappet omkring det hele.
Bring it on!
— Maria Adzersen, Bootcamp for par

Det vigtigste, jeg lærte på kurset, er at tro på mig selv og min krop, og at min mand har en rolle at spille udover håndklemmer - og så selvfølgelig smertehåndtering.
— Gry Pauline Koefoed, Bootcamp for par